Om Fletværket


Virksomhedens sigte er gennem skulpturinstallationer og flettekunst at frembringe kulturel aktivitet og æstetiske oplevelser for alle – så natur, kunst og kultur mødes i skøn forening. 

Vi sætter fokus på hidtil ukendte og oversete områder, eller forskønner allerede besøgte steder gennem tidsbegrænsede og intense skulpturudstillinger til leg og lyst, pynt og brug, forundring og forandring – eller ved etablering af konkrete stedsspecifikke hegn ellerinstallationer. 

Vi arbejder alene og sammen med internationale anerkendte flettekunstnere og kurvemagere. Teknikkerne og materialerne tager udgangspunkt i flettehåndværkets traditioner.

Fletværket sætter kunst og kultur fri fra institutioner og ind i uvante og folkelige omgivelser. Tilvirket gennem leg med legende oplevelser for øje lægges nye og afgørende signaler ind i landskabet, hvorved naturen forstørres, ”indrammes” og sættes under lup, således at vi - Oplever naturen på en ny måde - Oplever et overset og nyt område i naturen - Får legende sanselige oplevelser, der forundrer eller forandrer vores oplevelse af og i naturen - Indbyder til leg, bevægelse og ophold uden døre skaber værker, som går i symbiose med stedet og respekterer dets karakter.