Projekter


Læ & Leben

”Læ & Leben”-site specific landart var en tidsbegrænset udstilling af skulpturelle værker i Reventlowparken, hvor kunst, natur og kulturhistorie mødtes i skøn forening.
Se udstillingens egen hjemmeside - klik her

Kulturprojektet FUGL

Med projektet FUGL satte vi fokus på området langs Odense kanal, der med en årelang tradition er et væsentligt aktiv for industrien, en betydningsfuld logistisk åre og et yndet naturområde.
Se udstillingens egen hjemmeside - klik her

Udstillingen mellem Himmel & Hav

International flettekultur på Stige Ø
Se udstillingens egen hjemmeside - klik her
Se billedepræsentationen her

NATUR-lighed  - en skulpturudstilling mellem romantik og bæredygtighed fandt sted i Reventlowparken i sommerhalvåret 2014.

De skulpturelle værker blev udført af
Palle Lindau & Anne Højstrup (DK), Kristoffer & Mette Glyholt(DK), Klaus Titze(DK), Spencer Jenkins (UK), Karin van der Molen (NL), Joan Farré & Carlos Fontales(ES), Tim Johnson (UK)& Monica Guilera (ES)Britt Smelvær (DK) , Jan Johansen (DK) and Jette Mellgren (DK)

samt 
elever fra Lollands Produktionsskole, der skabte logoet til et spektakulært åbningsarrangement - se deres videodokumentation på:  


NATUR-lighed var arrangeret i samarbejde mellem Fletvaerket.dk og Museum Lolland-Falster.
Projektet er støttet af:

Portaler

I Kulturbotanisk Have har vi med flere håndfulde deltagere skabt menneskehøje porte, der her fungerer som indgange til et nyt område i haven, og åbner for ophold, forundring, leg og glæde.

Projektet har været en øjenåbner for deltagernes kendskab til flettehåndværket, det har styrket et socialt forpligtigende fællesskab og affødt tilfredsheden ved frembringelse af et ekstraordinært fælles produkt - Et struktureret kaos, hvor alle kan være med.