Værker

Tommelises Legeplads i Munke Mose

Hegnet skal understøtte den unikke legeplads ved at bidrage til historien om HC Andersens eventyr om Tommelise.

Hegnet løber som bølger, der refererer til bevægelserne i vandet. De øverste bånd er formgivet som svanehalse. Stolperne og de øverste bånd af pileflet er farvet forskellige nuancer af grå, blå og sort. Nuancer som kan opfattes i søerne.

Den brune pil, der er flettet omkring stolper af forskellig tykkelse og højde har reference til søens bund og de dybe underliggende lag.


Domes

I anledning af Pileforeningens15 års jubilæum har Tim Johnson, England og Jan Johansen forestået et samarbejdsprojekt i hvilket, der er skabt en serie af hytter (domes), et par kvashegn og et siddeområde på Amager Fælled.

Idéen til installationen er spiret fra forestillinger af en afrikansk landsby, hvor hytterne, tæt placeret op ad hinanden, med deres runde form er tilvirket af naturens materialer.

Områdets institutioner og beboere har allerede i under tilblivelsen taget ejerskab til det hele, og området vil blive brugt til leg, rollespil, forundring og nydelse.Solen

Se den i skoven ved Hollufgård


Forhandlingslinie


Over temaet Øst - Vest har vi i Byen Gryfino i Polen flettet en slyngende skulptur, der afspejler processen i en forhandling.

Skulpturen, der er skudt op af jorden med stor energi, snor sig mellem og omkring en række træer, på veje og på omveje. Den støder på sympatier og antipartier, uoverensstemmelser og forhandlingsvillighed. Vejene skilles, og samles igen.

Skulpturen er udført i birdweavingteknik.

Redelige refleksioner på lys over Lolland


Rederne tager sig ud som forvrængninger, men er skabt i stor beundring for naturens sande mestre - væverfuglen